Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων, Μανώλης ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ, μετά την καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε τα εξής:

“Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου έγινε το πρώτο βήμα για να δώσουμε ΑΞΙΑ στον τόπο μας.

Οι πολίτες ψήφισαν προοπτική και ελπίδα. Ψήφισαν νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέα πρόσωπα. Ψήφισαν τους ικανoύς να διαχειριστούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από το χθες και ό,τι το θυμίζει. Τους ευχαριστώ όλους.

Ευχαριστώ και όσους προσήλθαν στις κάλπες. Χαιρετίζω τη στάση ευθύνης τους απέναντι στον τόπο. Γιατί το μέλλον χτίζεται με την παρουσία ενεργών πολιτών.

Τα μέλη του συνδυασμού “ΠΟΛΙΤΩΝ αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ”, συνεχίζουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα. Είναι αγώνας που δεν τελειώνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Είναι αγώνας που τότε αρχίζει. Είναι αγώνας απέναντι στα προβλήματα του τόπου, τον κοινό και πραγματικό μας αντίπαλο. Η συνεργασία όλων είναι ο μόνος τρόπος για να τον αντιμετωπίσουμε. Για αυτό, και σήμερα επαναλαμβάνω πως είμαι ανοικτός σε κάθε πρόσκληση για διάλογο με αντικείμενο προτάσεις για λύσεις που χρειάζεται ο Δήμος μας.

Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλλαγής και προοπτικής. Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη Κυριακή με την ψήφο τους θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δείξουν την αξία τους και να δώσουν αξία στον τόπο μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bravo sou to aksizis.evgales ke aftous tou itheles,ti allo thes?tha paris tin kiriaki tis ekloges...me to kalo ti 1/1/2011 dimarxos,me proti piotita antidimarxon.na prosexis tis epiloges sou dioti oi epiloges sou gia stiriksi oipopsifion itan....asta kalitera!!!!